Курс Козметика

-
Курс Козметика

КУРС КОЗМЕТИКА

Ако водите активен начин на живот, спортувате и се грижите за здравето си, тогава вероятно знаете каква важна роля играят козметичните грижи за кожата на лицето и тялото за поддържане на добро физическо състояние. Курсовете по козметология ще ви помогнат да придобиете полезни знания в тази област и да научите как да ги прилагате на практика. Ще научите за различните методи за грижа за кожата – важният орган, който най – вече е в контакт с външния свят и е изложен на външни влияния. Програмата на курса разкрива интересни въпроси относно здравето на кожата и лицето. Следвайки простите препоръки на опитни специалисти, вие не само ще станете още по-красиви, но и можете да използвате знанията си за да помогнете на ваши близки, приятели или съвсем непознати хора, които имат нужда от подобна грижа.

Обучението по козметология ще ви помогне да разберете механизмите на удължаване на младостта и красотата. Ще научите как да извършвате прости процедури, които поддържат кожата ви здрава и стегната, без да се налага да инжектирате или да отидете на пластичен хирург. Курсовете по козметология имат за цел да научат всички не само на основните правила за грижа за кожата но и да се постигнат знания на професионално ниво.  Доброто физическо здраве и привлекателността са ключът към положителното емоционално състояние, така че познанията в тази област са много важни за тези, които се грижат за тялото и духа си и помагат на други с тези грижи.

Има много програми за обучение в тази област, но не винаги има време и пари за тяхното завършване, затова създадохме уникална система за домашно образование. Това не изисква много време и е много удобно, тъй като курсът се провежда дистанционно. Учейки сами, винаги можете да разчитате на подкрепата на личен учител при овладяването на тънкостите на новата професия. Курсовете по козметология от AURA помагат да се овладеят различни техники за грижа за кожата, лицето и цялото тяло. 

Можете да започнете да изучавате курса „Козметология“  точно сега.

Търсите нова личностна и професионална реализация?

1

Искате да бъдете ефективен и успешен Козметик и да работите в сферата на бюти индустрията?

2

Искате да предоставяте на вашите клиенти нови,иновативни и модерни методи в козметиката?

3

Мечтаете да създадете свой собствен бизнес и да се реализирате в чужбина?

Всичко това е възможно сега със стартирането на онлайн платформата ни.

Отзиви на наши курсисти

"Хотим выразить Благодарность всем сотрудникам салона красоты "Аура" за высоко профессиональное обслуживание, умение понять желания клиента, всегда доброжелательное и внимательное обращения."

Елена

"Большое спасибо Ауре за вашу работу, за трепетное отношение к нам, женщинам, за то, что дарите красоту, уверенность в себе, ощущение себя - прекрасной и молодой! "

Юля

Други наши курсове

beautiful-woman-enjoying-massage-TTEGVPX.jpg

Пълен курс КОЗМЕТИКА

Курсовете по козметология ще ви помогнат да придобиете полезни знания в тази област и да научите как да ги прилагате на практика. Ще научите за различните методи за грижа за кожата – важният орган, който най – вече е в контакт с външния свят и е изложен на външни влияния.

2500 лв

young-beautiful-and-healthy-woman-in-spa-salon-tra-CEH5B8D.jpg

Модул "Спа терапии за тяло"

Модулът по  SPA &Wellness терапии ще ви научи  и   разкрие тайните на цялостното приключение на СПА материята .Запознаване с различни видове  SPA &wellness терапии -Thalassotherapy  с водорасли, антистрес терапия  “Hot stone”с вулканични камъни и  въздействието им върху физическото и емоционалното здраве.

250 лв

cosmetic-and-massage-treatment-at-wellbeing-saloon-VMSQAJ5.jpg

Модул "Епилация"

В този модул ще имате визможност да да научите техниките  на епилация с кола маска на отделните зони.Да откриете разликите  с LASER и IPL  епилация.

200 лв

Модул "Химически пилинг"

Модула ще бъде полезен за тези, които искат да придобият или затвърдят своите умения в областта на химическия пилинг.

150 лв

Модул "Масаж лице"Г.Х.К.М

Ще научите как да се справите със стреса и напрежението, да знаете как да изберете ефективни масажни техники в зависимост от типа и състоянието на кожата.

200 лв

Модул "Апаратна козметика тяло"

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy . . .

400 лв