КУРС КОЗМЕТОЛОГИЯ

Ако водите активен начин на живот, спортувате и се грижите за здравето си, тогава вероятно знаете каква важна роля играят козметичните грижи за кожата на лицето и тялото за поддържане на добро физическо състояние. Курсовете по козметология ще ви помогнат да придобиете полезни знания в тази област и да научите как да ги прилагате на практика. Ще научите за различните методи за грижа за кожата – важният орган, който най – вече е в контакт с външния свят и е изложен на външни влияния. Програмата на курса разкрива интересни въпроси относно здравето на кожата и лицето. Следвайки простите препоръки на опитни специалисти, вие не само ще станете още по-красиви, но и можете да използвате знанията си за да помогнете на ваши близки, приятели или съвсем непознати хора, които имат нужда от подобна грижа.

Обучението по козметология ще ви помогне да разберете механизмите на удължаване на младостта и красотата. Ще научите как да извършвате прости процедури, които поддържат кожата ви здрава и стегната, без да се налага да инжектирате или да отидете на пластичен хирург. Курсовете по козметология имат за цел да научат всички не само на основните правила за грижа за кожата но и да се постигнат знания на професионално ниво.  Доброто физическо здраве и привлекателността са ключът към положителното емоционално състояние, така че познанията в тази област са много важни за тези, които се грижат за тялото и духа си и помагат на други с тези грижи.

Има много програми за обучение в тази област, но не винаги има време и пари за тяхното завършване, затова създадохме уникална система за домашно образование. Това не изисква много време и е много удобно, тъй като курсът се провежда дистанционно. Учейки сами, винаги можете да разчитате на подкрепата на личен учител при овладяването на тънкостите на новата професия. Курсовете по козметология от AURA помагат да се овладеят различни техники за грижа за кожата, лицето и цялото тяло. 

Можете да започнете да изучавате курса „Козметология“  точно сега.

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ НА ТОЗИ КУРС

 • 12 урока с много примери, които позволяват да изучи теорията в детайли;
 • 24 теста, които ще проверява и оценява вашият личен преподавател. Тестовете се извършват онлайн, като след проверката , на накои от тях получавате резюме от преподавателя;
 • тест върху всички знания от дадения курс, позволяваш да се оцени нивото на усвояването на материала от курса;
 • допълнително има възможност за практикуване на получените знания на място, в козметичният център АУРА;

Завършилите курса могат да получат

 • Сертификат АУРА;
 • Сертификат за дипломиране – официално удостоверение на английски език.
 • ЗАЩО трябва ДА ИЗБЕРЕТЕ да изучавате този курс при нас?

  Основната причина за избора на нашите курсове е тяхната ефективност. Казано с по-прост език, без да губите време за дълги търсения, ще получите много полезна информация за решаване на съществуващи кожни проблеми, както и ще се:

  запознаете се с различни процедури и методи за грижа за лицето и тялото (рефлексотерапия, мануална терапия, козметичен масаж и др.);
  ще научите и за типовете кожа и техните различия, за да изберете индивидуален метод за грижа за конкретен тип кожа;
  ще се научите как самостоятелно да създавате кремове, мехлеми и други „еликсири за красота“, използвайте ги за грижа за кожата.
  В допълнение към придобиването на ценни умения и умения, курсовете по козметик (дистанционно) от АУРА имат редица други предимства, а именно:

  Удобство. Изучаването на козметология самостоятелно, у дома, е много удобно. Този подход е ценен за тези, които работят много и нямат възможност да посещават стационарни класове.
  Ефективност. Въпреки факта, че обученията се провеждат дистанционно, те все още остават доста ефективни. Всеки ученик има свой личен ментор – опитен козметолог. Дистанционното обучение от АУРА винаги е висококачествено и с професионално представяне на информация.
  Те не изискват специални умения. Нашите курсове се провеждат от хора от всички възрасти и социални среди. Можете да учите от нулата само с училищно образование. Но все пак значителен плюс ще бъде наличието на медицинска практика.
  Приемлива цена. Съвременната образователна система изисква големи инвестиции, за да се овладее всяка специалност. Но при нас няма да се притеснявате да плащате за обучение. Ние предлагаме изгодни цени и възможност за плащане стъпка по стъпка.
  Запишете се на курс по козметик, чиято цена определено ще ви хареса! Учейки при нас, вие ще придобиете ценни умения и знания, които ще бъдат полезни както като хоби, така и за обучение на начинаещ козметик.

  6 аргумента в полза на обучението при нас

  Ефективност

  нашият метод е доказан с дългогодишен опит. Бързите резултати и удобната структура на урока ви насърчават да продължите обучението си.

  Удобство

  Вие сами избирате подходящия час, място за часове и съставяте график за обучение.

  Универсалност

  повечето курсове не изискват предварителна подготовка и са подходящи за всички възрасти.

  Лесно и просто

  30 минути на ден са достатъчни за постигане на отлични резултати. Постепенното натрупване на знания с прехода от по-прости понятия към по -сложни осигурява стабилни знания без напрежение.

  Подкрепа

  Винаги можете да поискате помощ от личния си учител.

  Възможности

  Сертификатът АУРА несъмнено ще укрепи позицията ви на пазара на труда и ще донесе уважение на вашите близки.

  МЕТОДОЛОГИЧНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТУДЕНТИте

  Брой уроци

  24 (12 урока за обучение)

  Брой учебни часове

  196

  Препоръчително количество
  часове на обучение седмично

  3-4

  Стандартният срок за усвояване на програмата, като се вземат предвид темповете на обучение и окончателно сертифициране (до 2 месеца):
  • Умерен (1/1): 14 мес., 1 уч. часа на ден.
  • Бърз (2/1): 8 мес., 2 уч. часа на ден.
  • Експресен (3/1): 6 мес., 3 уч. часа на ден.

  Подробно за програмата на курса

  ОТЗЫВИ на НАШИте СТУДЕНТи

  Именно тази работа ми доставя удоволствие. Много се радвам, че се записах на тези курсове!

  Благодаря ви много!

  Алина Иванова

  Юрист

  През целия си живот съм мислила много за това как да получа достойно образование. Винаги съм обичала и обичам да научавам нещо ново и полезно. Затова избрах АУРА за себе си.

  Мария

  Продавач консултант