You are currently viewing Успехът е само на една крачка от вас

Успехът е само на една крачка от вас

Всеки козметолог иска да бъде търсен и обичан от клиентите си. Този, за който казват „без него не може и няма кой да го замени“.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Кои качества показват, че сте на прав път да станете такъв козметолог:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❶ Винаги сте точни. Никога не закъснявате, клиентите не ви чакат.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❷ Винаги сте учтиви и усмихнат. Вие сте чужди на суетата и припряността.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❸ Обяснявате всичко подробно на клиентите, защото това, което ни се струва много просто, често за тях е цяла наука.
❹ Зает сте с работа, но успявате да свършите всичко. Семинари, майсторски класове, работа. Всичко е по график.
❺ Грижи се за себе си, така че клиентите да искат да бъдат добре поддържани като теб.
❻ Уговорената Ви среща е поне няколко седмици напред. Ако времето минава и не се увеличава, нещо трябва да се промени
❼ Не надценявате очакванията на клиентите, не обещавате невъзможни неща. Не се хващате на приказките на тези, които на 60 години искат да изглеждат на 30 без инжекции и сериозни ъпдейти.
❽ Вашето табу е да не рискувате здравето на клиентите си. Следвате новостите, но не впускате веднага да ги изпробвате на клиентите си. Знаете, че първият шум от новите продукти често бързо затихва или дори отстъпва място на критика. Предпочитате доказани и научно обосновани методи и официално регистрирани козметични продукти в работата си!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❾ Работите върху своя лична марка. Вашето име и репутация са по-ценни от парите. Вашите клиенти пишат добри отзиви, което означава, че работи като се предава информацията от уста на уста.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❿ Посвещава се достатъчно време на семейството, личния живот. За вас това е източник на емоции и надеждна „батерия“, от която се зареждате. По този начин не сте изложени на риск от “прегряване”.
💡 Ако смятате, че можете да станете такъв козметолог, успехът е само на една крачка от вас. Запишете се на нашия курс “Козметология” от тук: https://aura-profession.com/course-cosmetics/